Ankara Tava
Biber ve domates ile kavrulmuş şehriye pilavı üstünde tandıra pişmiş kuzu eti
Balaban Karışık
Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Balaban Köfte
Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Çömlekte Kuru Fasulye
Kendi çömleğinde taş fırında pişirilmiş pastırmalı İspir fasulyesi
Eskişehir Düğün Pilavı
Osmancık pirinci ve Eskişehir Işık nohudu ile yapılan tereyağlı pilav
Haluja
Özel baharatlı patatesli iç harcı ile Çerkez mutfağının vazgeçilmez mantısı
Izgara Köfte
Pirinç pilavı ve mevsim salata ile
Kafkas Erişte
Ev yapımı ince erişte, tulum peyniri, ceviz ve tereyağı sosu ile
Kıymalı Mantı
Ev yapımı, Türk Mutfağının klasik mantısı
Kuzu Etli Keşkek
Unesco’nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesine aldığı Türk yemek kültürünün bilinen en eski yemeklerinden
Kuzu İncik
Taş fırında pişirilmiş Kuzu İncik, karamelize soğanlı patates püresi ile
Kuzu Kavurma
Klasik kurban kavurması, Yediler bulgur pilavı eşliğinde
Pehlivan Köfte
Ayten Usta’ nın Antep fıstıklı ve hellimli özel köftesi, makarna ve mevsim salata ile
Saray Tandır
Taş fırında pişirilmiş kuzu eti, beyaz keşkek yatağında,kuru meyve ve yemişler eşliğinde
Şah Dana Güveç
Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Şah Kuzu Güveç
Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Tavuklu Pilav
Tereyağlı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk