Biber ve domates ile kavrulmuş şehriye pilavı üstünde tandıra pişmiş kuzu eti
Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Kendi çömleğinde taş fırında pişirilmiş pastırmalı İspir fasulyesi
Osmancık pirinci ve Eskişehir Işık nohudu ile yapılan tereyağlı pilav, karamelize soğan ile beraber
Malatya'nın taş fırınında pişmiş köz patlıcan yatağında sebzeli kuzu kavurması
Mevsim sebzelerinden günlük hazırlanır.
Özel baharatlı patatesli iç harcı ile Çerkez mutfağının vazgeçilmez mantısı
Pirinç pilavı ve mevsim salata ile
Ev yapımı ince erişte, tulum peyniri, ceviz ve tereyağı sosu ile
Ev yapımı, Türk Mutfağının klasik mantısı
Taş fırında pişirilmiş Kuzu İncik, karamelize soğanlı patates püresi ile
Osmanlı Mutfağının kuru meyveli, bademli kuzu tandır etli yemeği
Ayten Usta’ nın Antep fıstıklı ve hellimli özel köftesi, erişte ve kaşık salata ile
Taş fırında pişirilmiş kuzu eti, beyaz keşkek yatağında,kuru meyve ve yemişler eşliğinde
Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Tereyağlı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk
Konya mutfağından çiçek bamya, kuzu eti, salça ve limon ile
Lütfen danışınız
Selçuklu mutfağından, ekşili, hamurlu özel çeşnisi ile
Nar Ekşili Humus, Kuru Dolma, Kale Biberi, Keşkek, Fellah Köfte
Her gün yenilenen başlangıçlarımız için lütfen danışınız
Kuru patlıcan ve kuru biber dolması
Kişi başı ücreti 780 TL dir. Tüm ürünler sınırsızdır, sevdiğiniz ürünler bittikçe tekrar isteyebilirsiniz. En az 2 kişiye servis edilir.
Cumartesi-Pazar Servis Personeline Danışınız.
150 gr Dana Kavurma
Sızma Zeytinyağlı, Nar Ekşili
Sızma Zeytinyağlı, Nar Ekşili
Seftali Roka Salatası
Muhallebili ve kabak marmelatlı yumuşacık kek
En Çok Sevilen
Mevsim meyveleri eşliğinde
Tatlı & Tuzlu (2 kişilik)
Yeni Nesil Çilekli Muhallebi
Tahin, Ceviz ve Manda Kaymağı Eşliğinde
Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile
Dünya'nın en eski baklavacısı Gaziantep Güllüoğlu Baklavaları
Sıcak veya Soğuk
çi yumuşak, dışı kıtır kirece yatırılmış kabak şekeri, manda kaymağı ile
15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada
Kemalpaşa Peynir Tatlısı arası kaymak, tahin ve ceviz
Kayseri Mutfağından, tereyağı, tahin ve pekmez, ceviz ve manda kaymağı ilavesi ile
Hafif tatlılar içinde yeni favori lezzetimiz...
Afyonkarahisar'ın tescilli kaymaklı ekmek kadayıfı
Osmanlı dönemi saray tatlısı, muhallebi kıvamında safran, gül suyu, kuş üzümü, çam fıstığı ile
Sıcak / Soğuk
Sıcak / Soğuk
Sıcak / Soğuk
Hikayesini Bilmeden İçmeyiniz! 12 Dk Bekleme Süresi
Sürahide (4 Kişilik)
Bakırın Serinliğinde
Kayısı, Çilek, Erik, Vişne, Kızılcık, Ayva, Üzüm