Tatlılar

Anadolu Çeşnisi

Anadolu Çeşnisi

ncir Reçeli, Hatay’ın kabak şekeri, Bursa’nın akıntı kestane şekeri ve Antalya’nın taze ceviz reçeli, manda kaymağı ile
Cennet Çamuru

Cennet Çamuru

En Çok Sevilen
Çay Tabağı

Çay Tabağı

Tatlı & Tuzlu (2 kişilik)
Çilekli Muhallebi

Çilekli Muhallebi

Yeni Nesil Çilekli Muhallebi
Fırında Kabak Tatlısı

Fırında Kabak Tatlısı

Fırında Sütlaç

Fırında Sütlaç

Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile
Höşmerim

Höşmerim

Sıcak veya Soğuk
İncir Şekeri Tatlısı

İncir Şekeri Tatlısı

Taze İncir Reçeli, manda kaymağı ile
Kabak Şekeri Tatlısı

Kabak Şekeri Tatlısı

çi yumuşak, dışı kıtır kirece yatırılmış kabak şekeri, manda kaymağı ile
Kafkas  Gözleme

Kafkas Gözleme

Tuzsuz Lor, ceviz, bal, kaymak ile
Kakaolu Islak Kek

Kakaolu Islak Kek

Kardelen

Kardelen

15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada
Kestane Şekeri

Kestane Şekeri

Bursa’nın ilk mahsul beyaz akıntı kestanesi, manda kaymağı ile
Kıstırma

Kıstırma

Kemalpaşa Peynir Tatlısı arası kaymak, tahin ve ceviz
Nevzine

Nevzine

Kayseri Mutfağından, tereyağı, tahin ve pekmez, ceviz ve manda kaymağı ilavesi ile
Tereyağlı Un Kurabiyesi

Tereyağlı Un Kurabiyesi

Zerde

Zerde

Osmanlı dönemi saray tatlısı, muhallebi kıvamında safran, gül suyu, kuş üzümü, çam fıstığı ile