Anadolu Çeşnisi
ncir Reçeli, Hatay’ın kabak şekeri, Bursa’nın akıntı kestane şekeri ve Antalya’nın taze ceviz reçeli, manda kaymağı ile
Cennet Çamuru
En Çok Sevilen
Çay Tabağı
Tatlı & Tuzlu (2 kişilik)
Çilekli Muhallebi
Yeni Nesil Çilekli Muhallebi
Fırında Sütlaç
Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile
Höşmerim
Sıcak veya Soğuk
İncir Şekeri Tatlısı
Taze İncir Reçeli, manda kaymağı ile
Kabak Şekeri Tatlısı
çi yumuşak, dışı kıtır kirece yatırılmış kabak şekeri, manda kaymağı ile
Kafkas Gözleme
Tuzsuz Lor, ceviz, bal, kaymak ile
Kardelen
15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada
Kestane Şekeri
Bursa’nın ilk mahsul beyaz akıntı kestanesi, manda kaymağı ile
Kıstırma
Kemalpaşa Peynir Tatlısı arası kaymak, tahin ve ceviz
Nevzine
Kayseri Mutfağından, tereyağı, tahin ve pekmez, ceviz ve manda kaymağı ilavesi ile
Zerde
Osmanlı dönemi saray tatlısı, muhallebi kıvamında safran, gül suyu, kuş üzümü, çam fıstığı ile