Hikayemiz
Menümüz
Rezervasyon
Alışveriş
En Çok Sevilen
Kayseri Mutfağından, tereyağı, tahin ve pekmez, ceviz ve manda kaymağı ilavesi ile
15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada
Yeni Nesil Çilekli Muhallebi
Kemalpaşa Peynir Tatlısı arası kaymak, tahin ve ceviz
Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile
Osmanlı dönemi saray tatlısı, muhallebi kıvamında safran, gül suyu, kuş üzümü, çam fıstığı ile
Bol cevizli, portakallı şerbetli tatlımız
Sıcak veya Soğuk
çi yumuşak, dışı kıtır kirece yatırılmış kabak şekeri, manda kaymağı ile
Dünya'nın en eski baklavacısı Gaziantep Güllüoğlu Baklavaları
Afyonkarahisar'ın tescilli kaymaklı ekmek kadayıfı
Porsiyon 3 Top
Tahin, Ceviz ve Manda Kaymağı Eşliğinde
Damla Sakızlı Dondurma ile Birlikte Servis Edilir